Loading...
Het stappenplan 2018-07-25T15:10:19+00:00

STAP 1  Huidig eetpatroon en klachten

De eerste stap naar een fit gevoel is een duidelijk beeld krijgen van hoe je voedingspatroon er op dit moment uitziet. Na een afspraak te hebben gemaakt via de afspraken planner ontvang je een simpel online vragen formulier. Aan de hand van het ingevulde formulier schetsen we een beeld van jouw dagelijkse eetpatroon en eventuele klachten die daarmee gepaard gaan.

STAP 2  Advies aanpassen voeding

De tweede stap is het doorvoeren van kleine aanpassingen in je huidige voedings- en bewegingpatroon die al een groot verschil gaan maken in jouw algemene gesteldheid. Tijdens een online consult bespreken we de klachten en ik zal jou adviseren over de voeding die juist heel geschikt is om tot je te nemen of welke een negatieve uitwerking kunnen hebben op jou lichaam en zijn eigenschappen. De belangrijkste punten worden samengevat en stuur ik je na het consult per mail toe zodat je alles in een overzichtelijk document hebt staan.

STAP 3  Vorderingen en vragen

Na 2 weken neem ik contact met je op over de vorderingen van de verandering in je eetpatroon. Kun je het makkelijk volhouden? Zijn er problemen waar je tegen aan loopt? Heb je extra feedback nodig? Of heb je nog verdere vragen aan mij? Allemaal vragen die gesteld kunnen worden, in een persoonlijk constult, per email of telefonisch. Zo kun je met een positief gevoel verder tot het derde consult.

STAP 4  Simpele lichaamsoefeningen

Rond de start van de tweede maand gaan we aan de slag met bewegen, stap 4. Door middel van een kort consult zal ik het één en ander vertellen over het bewegingsplan. In de laatste maand bekijken we wat voor effect 15 minuten bewegen per dag heeft op jouw gesteldheid. Je ontvangt van mij een bestand met oefeningen die je heel gemakkelijk uit kunt voeren. Met 15 minuten, en dat van de 24 uur die een etmaal in zich heeft, kun je heel veel bereiken! Slechts 15 minuten per dag! Beweging is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de hersenen en je mentale gesteldheid.

STAP 5  Het effect van de veranderingen

Aan het einde van het All In pakket (na 8 weken) zie ik je weer via een online consult om te bespreken hoe het met je gaat en wat de verandering in het voedingspatroon voor effect heeft gehad. Je zult je veel fitter en energieker voelen en zin hebben om van alles te ondernemen.

Het effect van voeding verschilt per persoon. Bij de één is slechts een kleine verandering nodig om het lichaam weer goed te laten functioneren, terwijl de ander een langere periode nodig heeft. Tijdens het vierde constult pakken we, wanneer nodig, nieuwe veranderingen mee om je verder te begeleiden naar een gezond en fit gevoel!

Bekijk hier welk consult bij jou past!