Loading...
Voedingscoach 2019-12-10T12:27:13+00:00

Orthomoleculair voedingscoach

Een slechte concentratie, futloosheid, slecht slapen, moe de dag beginnen, een opgeblazen gevoel, terugkerende buikpijn, of een onzuivere huid… Iedereen heeft wel eens één of meerdere van deze lichamelijke klachten ervaren. Bij sommigen keren ze regelmatig terug of houden de klachten zelfs aan. Vaak realiseren we ons niet dat voeding een belangrijke sleutel kan zijn in het oplossen van dergelijke klachten en ons dus helpt te zorgen voor een geweldig gezond gevoel! Dit is waar ik mijn kennis inzet als orthomoleculair voedingscoach voor jouw gezondheid.

Voedingsadvies op maat. Gezond en lekker!

Hoe we ons voelen wordt sterk bepaald door wat we eten en hoe we eten. Ieder lichaam is uniek en dient ook zo behandeld te worden! Of je nu een heel specifieke voedingsgerelateerde klacht hebt of op zoek bent naar een gezondere leefstijl in het algemeen. Een orthomoleculair voedingsadvies is bij mij nooit algemeen maar altijd afgestemd op wat jij nodig hebt! Door kleine en simpele aanpassingen in het voedingspatroon zorgen we ervoor dat de veranderingen haalbaar zijn en je nog steeds kunt genieten van heerlijk eten! Ik zorg ervoor dat jij je doelen behaalt en je weer fit de dag beleeft.

Boek een voedingsconsult via de afsprakenplanner om dit te ervaren. Je hoeft de deur niet uit, gewoon vanuit huis advies krijgen van je eigen online voedingscoach. Kom je liever langs? Dat kan ook! Ga direct aan de slag zodat je lichamelijke klachten snel verdwijnen en je weer energiek, fit en happy wordt!

orthomoleculair voedingscoach
Klik hier voor het 5 stappenplan

Hoofdpijn

Heb je regelmatig last van hoofdpijn waardoor de hele dag moeizaam verloopt? Alles wat je doet veel moeite kost en je alleen nog maar op bed wilt liggen? Lees meer...

Tip bij hoofdpijn

Je hebt veel verschillende soorten hoofdpijn, bijvoorbeeld spanningshoofdpijn en migraine. Deze twee soorten hoofdpijn kunnen duiden op een tekort aan magnesium. Let op met koffie en chocolade, het is oh zo lekker, maar het zijn echte triggers voor hoofdpijn.

Koortsuitslag

Met een shawl om en een zonnebril op loop je door de supermarkt. Het is weer zover, de pijnlijke blaasjes zijn aanwezig en je hebt een tintelend gevoel op of rond de lippen. Lees meer...

Tip bij koortsuitslag

Een koortslip is het gevolg van een infectie door het herpes simplexvirus. Zodra de weerstand laag is zijn argininerijke voedingsmiddelen uitlokkers van het virus.  Lysine daaraantegen kan helpen om het virus tegen te houden. Beperk het eten van noten, zaden en peulvruchten!

Rode wijn

Het is vrijdagavond, je zit met een fijn boek of de krant op de bank met een lekker glas rode wijn in de hand. Heerlijk, het weekend begint. Doet een glas rode wijn per dag goed, of juist kwaad, of is er een middenweg? Lees meer...

Wel of niet?

Rode wijn heeft een krachtige werking die het risico op hart- en vaatziekten kan verlagen. Aan de andere kant bevat wijn alcohol en te veel alcohol kan het brein ernstig schaden. Het is verstandig om na een glas wijn een glas water te drinken en bij voorkeur de biologische variant te kiezen.