Loading...
Lara Sterk 2018-07-25T15:41:30+00:00

Vol passie mensen helpen

De kracht van voeding en wat dat met ons lichaam doet fascineert mij enorm. Ik hou me al jaren bezig met het effect van voeding op onze fysieke en mentale gesteldheid.

Door voeding op de beste mogelijke manier in te zetten blijven we vol energie de dag beleven. Door voedingspatronen aan te passen en mijn kennis op het gebied van orthomoleculaire voeding daarin mee te nemen ben ik in staat om de optimale balans in voeding en beweging te vinden. Zo zorg ik ervoor dat jij een blijvend fit en energiek gevoel krijgt én houdt!

Kinderen en voeding

Als moeder van een prachtige 6 jarige zoon heb ik mij verder verdiept in het effect van orthomoleculaire voeding op kinderen en hoe ouders daar op een prettige en makkelijke manier mee om kunnen gaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan problemen met de stoelgang, adhd en exceem.

Actieve levensstijl

Naast interesse in voeding heb ik een zeer actieve levensstijl en besteed ik mijn vrije tijd graag met het trainen van paarden. Maar ook heerlijk toeren op mijn motor en lekker sporten en bewegen zoals calisthenics (body weight training) en yoga.