Loading...
Voedingsadvies 2018-07-25T15:34:51+00:00

Voeding is maatwerk

Om erachter te komen hoe jouw lichaam het best functioneert zijn er een aantal vragen waarop we een antwoord nodig hebben. Het  is belangrijk te weten of er lichamelijke- en/of mentale klachten zijn. Heb je bijvoorbeeld regelmatig last van hoofdpijn of kramp na het nuttigen van een maaltijd? Dan gaan we op zoek naar voeding waar magnesium in zit en krijg je onder andere het advies te minderen met het eten van rauwkost.

Gezond, lekker en makkelijk te bereiden

Geniet je van een salade met zongedroogde tomaatjes en een beetje feta of kies je eerder voor andijvie stamppot met een schnitzel? De voorkeur voor bepaalde ingrediënten en de bereiding ervan is een belangrijk aandachtspunt. Eten moet namelijk wel lekker blijven! Door kleine en simpele aanpassingen in het voedingspatroon zorgen we ervoor dat de veranderingen haalbaar zijn en je nog steeds kunt genieten van heerlijk eten!

Fit en energiek de dag beleven

Een voedingsadvies is dus nooit algemeen maar altijd afgestemd op wat jij nodig hebt! Er nog een tal aan andere belangrijke vragen die tijdens een consult aan bod komen. Maak een afspraak via de afsprakenplanner om aan de slag te gaan zodat je weer snel energiek, fit en happy bent! Met een goede dosis motivatie zorg ik ervoor dat jij je succes behaalt!

Wil je exact weten hoe ik te werk ga? Lees dan nog even verder bij het stappenplan.

Klik hier voor het 5 stappenplan
energie

Voel je weer fit en energiek!

  1. Leg de nadruk op plantaardige voeding
  2. Breng zo veel mogelijk variatie aan
  3. Wissel af tussen rauw en gekookte voeding
  4. Combineer verschillende kleuren voeding
  5. Kies voor biologisch
  6. Drink voldoende water
  7. Maak rijkelijk gebruik van kruiden
  8. Eet gezonde vetten
  9. Eet onbewerkt voedsel
  10. Luister naar je lichaam